Shoenengroep

Hier lees je de beoordelingen en gebruikservaringen met Lady's Secret producten

Review door HILDE : TOP KWALITEIT EN ONBERISPELIJKE KLANTENSERVICE!

Ik heb eigenlijk No Crash in Light Grey verknipt tot de No Hurt ovaaltjes, omdat deze niet in het grijs te krijgen zijn en het grijs perfect matcht met de grijze kleur van mijn Louboutin pumps. Maar aangezien ik ze gebruik als No Hurt, schrijf ik hier mijn review. Ik heb de No Hurt aangebracht aan beide kanten van mijn hiel, omdat mijn hielen erg smal zijn en één schoen van mijn voet af gleed. De lengte van mijn schoen is wel perfect, dus ik had achteraan geen padding nodig. Dit is nu volledig opgelost. Het materiaal van de Lady's Secret producten is bijzonder goed van kwaliteit, super zacht ook en ideaal qua dikte. Echt top! Maar bovenal een hele dikke pluim voor de fantastisch klantenservice die met het geniale idee op de proppen kwam. Dergelijke goede service is erg zeldzaam en ik apprecieer het enorm dat ik zo persoonlijk werd geholpen en er creatief werd gezocht naar een oplossing. Ik ben een zeer tevreden én terugkerende klant! (Geplaatst op 14-03-2016)

Review door Miriam : VORIG JAAR GEKOCHT, ZE GAAN NOG STEEDS GOED MEE!

Ik heb deze vorig jaar besteld om te gebruiken in een paar sandalen (kleine hak) die dringend behoefte had aan een schokdempend effect. Daarvoor heb ik deze zooltjes besteld en ze doen daadwerkelijk wat er beloofd wordt. De zooltjes gaan al 3 seizoenen goed mee (dus bijna een jaar - nu op naar het 4de seizoen!). Ze absorberen ook effectief zweet op en zorgen ervoor dat de voeten beter op hun plaats blijven zitten. Zo goed dat ik geen schoenen meer zonder inlegzool wil dragen. Wel jammer van de prijs - economisch gezien niet handig (en ik heb heus niet veel schoenen). Een pakketprijs zou zeer aantrekkelijk zijn bij aankoop van meerdere zooltjes... Toch dankbaar dat ze bestaan! :) (Geplaatst op 28-06-15)

Review door Charita : TOP!

Ik kocht de roze voor in mijn trouw schoenen en ben eigenlijk verslaafd! Heb ook de anti slip. Echt ideaal moet ik zeggen!! (Geplaatst op 28-07-15)

Review door JESSICA : FANTASTISCH!

Heb deze gisteren gekocht voor een paar ballerina's die pijn doen bij mijn hielen. Daardoor heb ik ze sinds aankoop nog maar 2 keer aan gehad en dat is natuurlijk jammer want ze zijn heel mooi. Sinds vanochtend vroeg de hielbeschermers erin en heb 0,0 pijn! Ze blijven ook super goed zitten en dat was niet het geval met hielbeschermers van gel. Ben dus heel blij :) Ik ga voor een ander paar ballerina's ook een setje kopen. (Geplaatst op 07-08-2014)

Review door Carla : EINDELIJK LEKKER LOPEN ZONDER BLAREN

Ik heb verschillende schoenen waar ik steeds mijn hiel kapot liep omdat er teveel wrijving was. Ik heb nu helemaal geen last meer en kan de hele dag lopen zonder pijn en zonder uit mijn schoenen te schieten. (Geplaatst op 27-05-2014)

Review door: Tara Zeeuwsmodemeisje : IK BEN HEEL ERG TEVREDEN!

Ik heb de No Crash inlegzooltjes in mijn lievelings-pumps geplakt. In de begeleidende brief die ik bij mijn zooltjes kreeg staat heel handig uitgelegd hoe je de zooltjes aanbrengt in je schoenen. Na even passen en meten zaten de zooltjes prima. Ik besloot ze dit weekend ook gelijk uit te proberen. En ik moet zeggen dat ik heel erg tevreden ben!! Mijn voeten waren wel moe na een avondje uitgaan, maar ik had geen pijn én geen blaren. En dat is nog nooit voorgekomen. De zooltjes verlichten echt alle pijnlijke drukpunten van de voet. Ik draag nu veel vaker mijn pumps, want ze zitten nu gewoon fijn en ik hou het er langer op vol. Ook kan ik nu mijn blarenpleisters de deur uit doen :) Lees hier mijn volledige ervaring
(Geplaatst op 24-09-13)

Review door: Mireille

Afgelopen vrijdag hadden we de hele dag een bruiloft en onder m'n jurkje staan hakjes natuurlijk veel mooier dan een plat schoentje. Dus sinds jaren hakjes gekocht, alleen zag ik er een beetje tegenop, je kent het wel, branderige pijnlijke voeten... Ik kwam Lady's Secret inlegzooltjes tegen op internet en meteen besteld! Wat een geweldig product! De hele dag gewoon op m'n hakjes kunnen lopen zonder pijn!! Echt een topper!!!
(Geplaatst op 28-05-12)

Review door Myrthe : VOOR IEDER PIJNTJE GEEN KUSJE MAAR EEN KUSSENTJE!

Heerlijk deze kussentjes! Zo lang op zoek geweest naar iets dat druk en pijn kon verlagen op bepaalde plekken en deze doen het gewoon! Lady's Secret bedankt! (Geplaatst op 01-05-13)

Review door Myrthe : FIJN EN O ZO ZACHT!

Ik heb deze meebestelt bij mijn eerste bestelling, omdat ik dringend op zoek was naar herbruikbare zachte zooltjes. Deze zijn gewoon in 1 woord perfect! In het begin staan de haartjes nog wat stijf en lijkt het of je op een randje loopt, even over wrijzen dan is het weg. Ideaal vooral in de winter! (Geplaatst op 01-05-13)

Review door Lisa : SUPER

Met de No Crash zooltjes kan ik de hele dag op hakken lopen.
Zonder dat ik dikke pijnlijke voeten krijg!
Het werkt echt! (Geplaatst op 30-03-12)

Review door Hillie Borchers : DIT IS ECHT EEN AANRADER

Ik ben erg tevreden met mn rode zooltjes!! Heb nu al 2 dagen op mn hoge sleehakken gelopen ( echt hoog :P) en heb nergens geen last van! Ik heb zelf jaaaaaren in een schoenenzaak gewerkt en heb heel wat zooltjes voorbij zien komen, en dus uitgeprobeert. Dit is echt een aanrader!!! (Geplaatst op 30-04-12)

Review door Nathalie Bosman : WAT EEN ZALIGHEID

Ik heb gisteren mijn zooltjes ontvangen, en heb ze direct gisteravond gebruikt, moest naar een concert, wat een zaligheid! (Geplaatst op 17-04-12)

Review door Martine Beek : HET IS ECHT NIET TE VERGELIJKEN

Vandaag mijn No Crash black zooltjes ontvangen en uiteraard al "test gelopen" en het oordeel luidt: het is een aanrader!! Gooi de andere maar weg, het is echt niet te vergelijken. thanks Martine (Geplaatst op 16-02-12)

Review door Diana Mosterd uit Amersfoort : GEWELDIG!!

Wat een super zooltje!! Ik heb er mee een inkoopreis gemaakt door India en ze op beurzen gedragen. Het is echt een super ervaring. Normaal heb ik na een beurs enorme opgezwollen en vermoeide voeten. Nu niet, ik kon zo nog een paar dagen doorlopen. Ik kijk er weer naar uit om ze komende maand in April op de Canton beurs te dragen. Bedankt voor deze geweldige uitvinding! En hopelijk zijn ze binnenkort ook in de supermarkten te verkrijgen of bij de schoenmakers in elke stad en dorp. (Geplaatst op 13-03-12)

Review door Marie-Claire : NIET TE EVENAREN!

Begin februari had ik deze zooltjes besteld en meteen getest op een feestje in mijn gigantisch hoge laklaarzen met plateauzool... Wat een verademing! Normaal (zonder zooltjes) hield ik het maximaal 2 uur vol, maar ik heb nu ruim het dubbele aantal uur kunnen dansen! Ze zijn niet te vergelijken met die gelzooltjes! Ik ga al mijn hoge hakken voorzien van deze zooltjes :D (Geplaatst op 08-03-12)

Review door Eva Narcisz : BEDANKT VOOR DEZE GEWELDIGE UITVINDING!

Ik heb de No Crash inlegzooltjes vrijdag ontvangen. Ik was sceptisch dat dit beter zal werken als de traditionale inlegzooltjes . Ik heb de zooltjes in mijn hoge hakken gedaan en ben op stap gegaan. Tot mijn verbasing voelde ik meteen een verbetering. Ik had geen pijn in mijn voeten. Het werkt perfect. Ik kan het iedereen aanbevelen die comfortable op hoge hakken wil lopen ! Nogmaals bedankt voor deze geweldige uitvinding ! :) Eva, uit Valkenswaard (Geplaatst op 16-02-12)

Review door Rianne Ran hit Genderen : SUPER BEDANKT VOOR DE ZOOLTJES!

Ik heb ze nu een aanal dagen geprobeerd en ik moet zeggen dat het me zeker niet tegenvalt met de wintervoeten!! Ik moet een niet te hoge hak dragen en ondanks het vocht in mijn voeten (dat zit er nu eenmaal) kan ik een aantal uur op mijn hakschoenen lopen!! Ik ben dus helemaal happy! Het zachte zooltje absorbeerd idd de schokken en dat geeft veel verlichting. Rianne Ran uit Genderen (Geplaatst op 13-02-12)

Review door Isabelle : DEZE HIELBESCHERMERS HELPEN ECHT TEGEN BLAREN EN HIEL-PIJN!

Deze hielbeschermers helpen echt tegen blaren en hiel-pijn. Het verminderd schuren en hierdoor blaarvorming. Schoenen waarmee ik normaal na 10 minuten open hielen had, zijn nu genezen! Dus nu kan ik ze eindelijk dragen :D . Wel wordt de schoen iets krapper, dus je schoenen moeten niet al te strak zitten voordat je de strips in de schoenen plakt. Nadat het eerste paar hielbeschermers losraakte vanwege onverklaarbare reden heb ik gratis een nieuw paar opgestuurd gekregen en deze blijven gelukkig op hun plek zitten! Het is belangrijk de strips op schoon oppervlak te bevestigen en ze in één keer op de goede plek te plakken. (Geplaatst op 22-03-12)

Review door Norma uit Grave : GEWELDIG PRODUCT

Ik vind dat jullie een geweldig product leveren, veel beter dan de hielbeschermers die ik altijd bij de schoenmaker kocht! Ik kocht de Black en de Caramel. (Geplaatst op 07-08-12)

Review door Ingrid : PERFECT PRODUCT

Met deze hielbeschermers geen één keer uit mijn trouwschoenen geslipt. Perfect product!. (Geplaatst op 26-04-13)

Review door Lisa : ZE ZITTEN HEEL FIJN

Ik heb de zooltjes gisteren binnen gekregen. Hartelijk dank daarvoor, ze bevallen me prima. Ze zitten heel fijn. Lisa, Venray (Limburg) (Geplaatst op 16-02-12)

Review door LieveLieze : DiKKE PRIMA

Dikke prima met de hiel zooltjes! Nog nooit zo lang op pumps kunnen dansen ;-) thanx! #gala #primaservice(Geplaatst op 21-04-12)

Review door NailsDebra : Lees mijn ervaring op mijn blog !

Ik ben er heel tevreden over, je kan mijn volledige review lezen op mijn blog :
http://nailsdebra.blogspot.be/2012/11/ladys-secret-inlegzooltjes.html
Echt een aanrader voor dames die urenlang in hun pumps of hoge schoentjes willen stappen of dansen (Geplaatst op 24-11-12)

Review door

Lady's Secret ervaringen
Schrijf jij de volgende review en deel je jouw ervaring met Lady's Secret. Op de producten pagina kan je jouw persoonlijke ervaring achterlaten bij het produkt wat jij wil beoordelen.


Lady's Secret
Post your comment

TheBeautyClick